Happy Birthday, My Lovely Horcrux!

Yes, like Lord Voldemort, i have my own horcrux! And that is you, dear :*
I know you are not reading this now, on your exact 1st birthday, but i believe that one day you will. So just read along so that you’ll know how you were on your first year.

You know, ghis, it was like a blink of an eye! Tiba-tiba saja kamu sudah setahun 😀 yaa, engga tiba-tiba juga sih… but i was like forgetting how it feels to wake up in the middle of the night, rock the swing, not sleeping until the dawn, and get frustrated. hahaha!
But hey, thanks to you… karena dari situ ibun tau bahwa kesabaranku ini masih berbatas. And it is not patience when it has limit, right? Patience shouldnt be limited. Kesimpulannya, Ibun gak sabaran, fine.
Dan selama setahun ini, instead of teaching you, you are the one who teaches me. Like above, about patience, you teach me forgiveness, curiousity, and tenacity. Your first year has been sooo amazing, you grow fast! And i expect more awesomeness to come.

Selama setahun ini, ayah dan ibun melihat kamu sebagai si bongsor yg sangat tenacious, yet friendly and playful. Otomatis joget kalo denger musik, mulai dari campaign I Like Dangdut sampe jingle Susu Murni Nas10nal, bisa bikin kamu joget 😆 Kamu juga seneng banget mantengin iklan mastin dan molto ultra, serial upin ipin, laptop si unyil, dan lain-lain yg berboneka. And you choose Garfield over Barbie! 😎
Kalo soal makan, kamu juga jagonya! (pantesan aja ngefans sama si garfield yah, anyway, sehobi ternyata) 🙄
Dan yg paling kocak adalah, you laugh at your own fart! hahahaha itu mesti deh, tiap abis kentut pasti kamu bengong liatin ekspresi ibun trus ketawa, dan kita ketawa bareng 😀

Doa ayah dan ibun adalah agar kamu menjadi anak yg sholeha, sehat jasmani dan rohani, selamat sentosa, beruntung, dan selalu berada di bawah lindungan Alloh, dimanapun kamu berada. We’re picturing the future you, sebagai anak perempuan yg tangguh tetapi penuh kasih sayang ❤
Lastly, i really hope that you will grow as someone who could do a lot for the society. Ingat, sebaik-baik manusia adalah yg berguna bagi sesamanya, sebagai khalifah di bumi ini. *tsaah
Hey, i'm serious! You are a Gen Z! 😎 Do something for the mankind 😉 And i believe you would…

So, welcome, toddler!
⭐
Have a blast! Go explore the world, explore life, Ayah dan Ibun sayang kamu! ❤ SE-LA-LU.
1417773287120

Advertisements

Let's share what you think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s