THE AUTHOR

SAMSUNG CSC

Facebook | Twitter | Instagram 

Nadia Khaerunnisa
Book Sniffer. An Introvert-Sensing-Feeling-Judging person.

Welcome on Board!!!
Haaaii… I’m Nadia, and this is a sanctuary for my mind ❤
Here you’ll find some (maybe a lot) random things, such as a life of a working mom who loves milk and meat too much. I like to share ideas about motherhood experiences. Besides, I have certain interests to healthy regimes, good foods, movies, and books (especially kids books). You may also find some brands or reviews, but not all of them are sponsored. All those reviews in this blog are based on my own experience with the quality as it is.

However, I’m opened to all the possibilities, to be a part of any good collaborations and/or sponsorship. If you’re interested to collaborate with this blog, please head here.

Besides blogging, sometimes I contribute writing elsewhere as below:

  1. Raising A Reader – Mommies Daily
  2. Hula Hoop, Permainan yang Bikin Sehat! – Mommies Daily
  3. Four Things To Do When Your Kids are Hospitalized – The Jakarta Post
  4. Hey, New Mama! Hindari Terjebak dalam Moms War Berkepanjangan dengan 5 Tips Ini! – Rocking Mama
  5. 5 Tips Menyapih Anak dari ASI Eksklusif supaya Si Kecil Nggak Rewel, Mama juga Nggak Galau – Rocking Mama
  6. Hobi Main Game Papa Sudah Berlebihan? Segera Atasi dengan 5 Tips Jitu ini! – Rocking Mama

Alright, have a good time blog walking, Happy Readers! 😉 ❤

*****

RECOGNITIONS

2015

Juara 2 Lomba Blog Baygon Liquid Elektrik with Mommies Daily

Pemenang Lomba Blog Indonesian Hijab Blogger March’s Blog Post Challenge

Pemenang Lomba Blog #KEBKartinian “Ibu Mertuaku”

Featured on Nuansa Wanita Majalah Ummi, November 2015

Juara 2 Bio Oil Blog Writing Contest 2015

2016

NADIA.jpeg

Pembicara dalam Ngobrol Online Komunitas +PanggungPerempuan pada Sebangsa.com “Saat Ibu Harus Menjadi Sahabat bagi Anak”

67 thoughts on “THE AUTHOR

  1. Nggak kebayang deh gimana nyeseknya kehilangan catatan harian di laptop karena laptopnya musti di instal ulang. Makanya nulis diblog enak kan? nggak takut kena virus, paling takutnya cuma dihack, meskipun jarang sih. Keep writing and share 🙂
    Oiya, salam kenal, hafidh dari kaki gunung semeru 🙂

    Like

  2. hi mba nadia salam kenal :). wah keren ya dari kecil udah rajin nulis dan bawa notes ke sekolah. saya dulu kalau kelasnya lagi boring atau lagi gak ada kerjaan di sekolah sukanya lari-larian atau ngerumpi sama anak cewek yang lain haha

    Like

  3. Salam kenal, Mbak Nadia. Wah sepertinya jiwa menulisnya memang sudah kelihatan sejak kecil yah? Saya umur segitu sukanya masih kejar-kejaran sama nggambar2 komik gak jelas… hahaha… Anyway, jadi suka nih, karena nambah satu lagi koleksi bacaan di dunia maya. 🙂

    Like

Let's share what you think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s